Translat

Prevajamo iz in v več kot 30 jezikov v Sloveniji,
skupaj s tujimi partnerji pokrivamo 140 jezikov.

20+ let izkušenj
100+ izkušenih prevajalcev
35.000.000+ prevedenih besed
15.000+ zaključenih projektov
5.000+ strank

Od ustanovitve majhnega podjetja leta 2004 smo se razvili v ekipo predanih navdušencev nad jeziki, ki skrbijo za postopke prevajanja, pregledovanja in lektoriranja, da jih kar najbolj prilagodijo tako končnim kupcem v Sloveniji kot drugim prevajalskim podjetjem po vsem svetu. Za vsak projekt oblikujemo posebno ekipo strokovnjakov.

Že od začetka pišemo uspešno zgodbo na področju prevajanjalektoriranja in tolmačenja. Kot mednarodno uveljavljeno podjetje si prizadevamo za nenehen razvoj zaposlenih in izboljšave procesov dela, v katere smo pred leti uvedli prevajalski standard ISO 17100:2015, ki določa smernice kakovosti prevajalskih storitev.

Doslej nam je zaupalo več kot 5000 strank, med drugim IBM, Efcon, Scania, Adria Mobil, Arialab, Evropska komisija, Evropski parlament, IKEA, Mimovrste, Bayer, Tuš, Mercator, Spar, Bauhaus, Baumax, Medex, Eles, Mercedes, Sonce.net, Pristop, Sava hoteli Bled, Fructal, IMOS, Iskra, Bisol, Hse, Tomos, številne odvetniške pisarne – Wolf Theiss, Avbreht & Zajc in partnerji in drugi, naše reference pa vključujejo 12 od 100 najuspešnejših podjetij v Sloveniji.

Naše delo se odlikuje po individualno usmerjenem pristopu in poznavanju terminoloških področij, z leti pa smo se specializirali za različna besedila s področij znanosti, tehnike, prava, marketinga, medicine, farmacije, turizma in mnoga druga.