Spoznajte našo predano ekipo

GREGOR MEDVEŠČEK

Direktor, Vodja prodaje in marketinga

Z delom v prodaji je začel na področju telekomunikacij, kjer je svojo poslovno pot gradil v mednarodnih podjetjih in korporacijah. Pri Translatu je že od vsega začetka direktor ter vodja oddelka za prodajo in marketing. Gregor obožuje kuhanje in potovanja, zato se z veseljem udeležuje prevajalskih konferenc v Evropi in po svetu, kjer preizkuša nove okuse in hkrati predstavlja naše storitve ter navezuje poslovne stike.

   +386 41 274 988

VANJA RENDULIĆ MEDVEŠČEK

Operativna direktorica, Vodja prevajalskega oddelka

Po končanem študiju angleškega jezika se je odločila, da svoje življenje posveti prevajanju in lektoriranju. V svojem podjetju TRANSLAT, ki ga je ustanovila skupaj z Gregorjem Medveščkom, kot operativna direktorica pomaga pri poslovnem vodenju, kot vodja prevajalskega oddelka pa s svojo ekipo oblikuje, razvija ter stalno izpopolnjuje procese dela. V okviru zavoda Ypsilon za medgeneracijsko povezovanje sodeluje v programu mentorstva, kjer pomaga mladim, ki začenjajo svojo pot v prevajalskih vodah.

   +386 40 574 555

ŠPELA VOZEL

Glavni projektni vodja

Špela je del Translatove ekipe od leta 2015. Pri nas se je že preizkusila v marsikateri vlogi, trenutno pa opravlja delo glavne projektne vodje, kjer s pridom izkorišča veščine, ki jih je pridobila med študijem prevajanja in sociologije. Je zagreta jezikoslovka ter odgovorna, skrbna in organizirana projektna vodja, ki s svojim mirnim pristopom reši še tako zahtevne in napete situacije.

  +386 40 784 633

VESNA ELIKAN

Prevajalka in projektni vodja

Čeprav je Vesna že med študijem redno prevajala, lektorirala in poučevala tuje jezike, pravi, da ji je delo v Translatu odprlo povsem drugačen vpogled v zakulisje prevajalske panoge. Naši ekipi se je, takrat še kot študentka prevajalstva, pridružila leta 2017, takoj po končanem študiju pa se je preselila v prevajalski oddelek, kjer izpopolnjuje svoje znanje na izobraževanjih in pomaga pri vodenju projektov. Vesna je navdušena nad umetnostjo lepega ličenja, o čemer zelo rada piše na svojem blogu.

  +386 40 784 633