Cenik

Za natančno cenovno ponudbo potrebujemo besedilo oziroma opis, katero storitev potrebujete, da se lahko kar najbolj prilagodimo vašim potrebam. Svoje povpraševanje pošljite na info@translat.si.

Cena storitev prevajanja, lektoriranja, sodno overjenih prevodov, tolmačenja, simultanega prevajanja, pisanja tekstov in grafičnega oblikovanja je odvisna od zahtevnosti besedila, roka oddaje, obsega, namena in ciljnih uporabnikov besedila ter od tega, ali potrebujete dolgoročno storitev. Upoštevati je treba, da je za kakovosten prevod v postopek treba vključiti večje število ljudi, in sicer prevajalce z dolgoletnimi izkušnjami, lektorje, ki so rojeni oziroma “naravni” govorci ter korektorje in projektne vodje. Prav tako upoštevamo standard
EN15038. Za stalne naročnike in dolgoročno sodelovanje ponujamo popuste, o katerih se pogovorimo individualno in jih prilagodimo posameznemu naročniku. Zato menimo, da smo pravo prevajalsko podjetje, ki vam lahko ponudi pravo razmerje med kakovostjo in ceno.

Ponudbo, cenik in podrobno predstavitev našega podjetja vam pošljemo na podlagi povpraševanja. Prosimo, da za izdelavo ponudbe izpolnite obrazec Povpraševanje.

Če želite več informacij, nam pišite na info@translat.si ali nas pokličite na telefonsko številko 041 274 988. Ko dobimo vaše sporočilo, bomo stopili v stik z vami, vam izdelali cenovno ponudbo in se dogovorili o vseh podrobnostih.